Dobol       Sasvári-Szabó Erzsébet gyermekkora óta ébredező paranormális adottságai késztetésének engedelmeskedve tanulmányozni kezdte az okkult tudományokat. Szakmája (szülésznő, anaesthesiológus asszisztens) révén megadatott neki a hagyományosan vett élet kezdetének és végének megfigyelése, megtapasztalása. Elvégezte a Természetgyógyászati Akadémiát, okleveles bioenergetikus. NLP-terapeuta (neuro-lingvisztikus programozás), így a megváltozott tudatállapotokat is alkalmazva segít a hozzá forduló embereknek az önismereti fejlődésben és a krízisállapotokban. Folyamatos önképzés és a tapasztalatai révén felhagyta az un. világi munkahelyét és hosszú ideje csak ezotériával foglalkozik. Érdeklődési köre nagyon széles, otthonosan mozog a különféle masszázs technikákban, asztrológiában, Tarot-ban, táltos technikákban, szellemtanban. Személyre szabott konzultációi mellett régóta vezet spirituális önismereti, s fejlesztő csoportokat és sok hivatásos képzésen vesz részt, mint oktató. Győri lakos révén, tevékenységét főleg Győrben folytatja, de Budapesten és Romániában is tevékenykedik.

Csalad        Erőssége, hogy tudása nem csak lexikális, hanem megélt és megtapasztalt tényeken alapszik.  Nemrég átélt egy nem mindennapi halál közeli élményt is. Tanítása és útmutatása ezen ismeretekre épül. Ha lehet kiemelni, akkor a kedvenc témája a táltos hitvilág és tevékenység, előszeretettel használja a táltos dobot és a különféle táltos technikákat. Elemében igazán a férjével és egyik lányával az oldalán érzi magát, akik hatékonyan besegítenek a tevékenységeibe, hozzátéve a saját hasonló személyiségüket.

         Erdélybe a 90-es évek óta jár, több-kevesebb rendszerességgel. Sokszor a segíteni akarás vezéreli lakhelyétől több mint 800 km-re. Bevallása szerint szereti az erdélyi helyeket, embereket. Szerinte itt jobban megőriztük a hagyományokat, természetesebben élünk, mint a nagyváros forgatagában élő ember.               

      

Vissza